Caravankussens
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Caravankussens

Stoffeerderij van Viegen, gespecialiseerd in stofferen van campers en caravans

Stoffeerderij van Viegen is een zelfstandige stoffeerderij met zeer ervaren stoffeerders die zich specialiseren in het stofferen van caravans en campers. Voor iedereen goed bereikbaar door te vestigen in Veenendaal, in het midden van Nederland. Alles binnen het bedrijf voldoet aan de eisen om een goed stuk vakwerk te leveren. Ons stoffeerwerk is dan ook van een uitstekende kwaliteit. Door onze uitgebreide ervaring en vakkennis kunnen wij uw caravan of camper optimaal voorzien van stoffering en zit- en ligcomfort.

Bezoek onze showroom

Bezoek de showroom van onze stoffeerderij en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Wij bieden u een ruime keuze aan stoffen, leer en kunstleer, maar ook vullingen op maat. We gebruiken hiervoor koudschuim, dat duurzamer is dan polyester en latex. Als een van de weinige stoffeerderijen beschikken wij over een eigen contourmachine waarmee wij de kussenvulling exact op maat kunnen maken. U zult versteld staan van onze creatieve oplossingen.

Uitgebreide collectie stoffen voor caravan en camper

Wilt u uw caravankussens voorzien van nieuwe stof, kunstleder of leder? Dan bent u zeker aan het juiste adres. Uw caravan of camper krijgt weer een nieuwe uitstraling. Voor een prijsopgaaf kunt u met een kussen bij ons langs komen om een keus uit de collectie te maken. U kunt ook op deze website een stof selecteren. Mocht u niet kunnen beslissen dan kunt u stoffen of stalen meenemen naar huis. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.