Caravankussens
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Caravankussens

Uw camper-interieur stofferen comfortabel en als nieuw

Wilt u lekker comfortabel zittend of liggend een mooi boek lezen in uw camper? Ergert u zich aan de versleten zitting of de doorgezakte kussens, terwijl uw camper verder prima is? Verhoog het plezier van uw vakantie, kom meer ontspannen terug. Neem daarom contact op met onze stoffeerderij welke specialist is in het bekleden/stofferen van campers en caravans. Ervaar de vele mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over een nieuwe bekleding. We verzorgen een voor u zo optimaal mogelijk zit- en slaapcomfort en geven u advies over de te gebruiken vullingen van poylether en koudschuim. Wij maken de kussenvulling exact op maat en stofferen deze perfect. Comfortabel op vakantie is pas echt vakantie!

Uw camper laten stofferen

Stofferen camper stoelenVoor uw camper hebben we een uitgebreide collectie stoffen, leer of kunstleer. Geschikt voor intensief gebruik. Ook voor vloerbedekking, gordijnen, bekleding van stoelen en deurpanelen bent u bij Stoffeerderij van Viegen aan het goede adres. Wij kunnen het interieur geheel afstemmen op uw specifieke wensen. U kunt onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken en advies te krijgen over de verschillende stoffen en leren. U zult versteld staan over de keus en mogelijkheden. Wij stofferen campers in elk klasse, oud en nieuw.

Kies online een geschikte bekleding

Probeer onze online inspiratie tool met voorbeelden van stofferen. Doe inspiratie op! Er staat vast wel een interieur bij dat lijkt op dat van uw camper. Bekleed dit online met de door u gekozen stoffen of leer en print het resultaat. Mail de favoriete foto eenvoudig naar onze stoffeerderij. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Camper bij ons parkeren en later weer ophalen

Tijdens het opnieuw laten stofferen van uw camper, kunt uw deze bij ons in Veenendaal parkeren. Onze zeer ervaren stoffeerders bekleden vervolgens uw camper vakkundig en naar uw wensen. Het stoffeerwerk is van een uitstekende kwaliteit. Na een paar dagen komt u kijken naar de nieuwe stoffering en haalt u uw camper weer op met een fantastisch nieuw interieur en kunt u aan een ontspannen vakantie beginnen!

Direct een stofferen offerte aanvragen?

Als u een offerte voor het opnieuw stofferen van uw stoelen, banken en matrassen voor uw camper aanvraagt, is het verstandig om te weten wat u wilt. Maak anders een vrijblijvende afspraak, dan krijgen wij en u een veel beter beeld over de wensen van u voor uw camper. Hier vraagt u een offerte aan en hier kunt u contact opnemen.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Binnen kijken in een nieuw gestoffeerde camper

Wij zijn een allround stoffeerderij: van boten tot campers mogen wij mooier maken met nieuwe bekleding. Dit is één van onze laatste projecten: de stoelen van deze camper zijn gestoffeerd met een stof van Switch. Wat kunnen wij voor u betekenen? Kijk op onze website voor de mogelijkheden! www.stoffeerderijvanviegen.nl

Geplaatst door Stoffeerderij van Viegen op dinsdag 3 november 2015