Caravankussens
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Caravankussens

Stoffeerderij van Viegen: Specialist in stofferen caravans accessoires

Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn zeer ervaren in stofferen. Stofferen caravans en campers kunnen wij het aller beste. Ons stoffeer werk is van uitstekende kwaliteit en daarom mogen wij ook voor het koningshuis stoelen stoffeerwerk doen.

Voor het laten stofferen van campers leest u hier verder >

We verhogen het comfort in uw caravan

Wij stofferen niet alleen uw kussens, maar kunnen ze ook voorzien van een nieuwe vulling. Dat betekent dat uw kussen exact op maat gemaakt worden! Verbeter het interieur en comfort van uw caravan door samen met ons te sparren over vernieuwing van uw kussens, banken en matrassen. Uw wensen kunnen gaan over de uitstraling van de stoffering, levensduur van de stoffen en gebruiksgemak van de kussens, bijvoorbeeld het makkelijk schoonmaken, het niet schuiven of het makkelijker opbergen).

Komt u gerust een langs in onze stoffeerderij en showroom in Veenendaal. Laat u inspireren door ons ruime aanbod aan geschikte stoffen en laat u adviseren over de optimale vulling voor kussens en matras. Uw nieuwe caravankussens kunnen we daarnaast aanvullen met bijpassende gordijnen en vloerbedekking.

Brede sortering stoffen en leer

Wij beschikken over een grote collectie stalen met zeer uiteenlopende stoffen en diverse kwaliteiten leer. U vindt altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om dessin, duurzaamheid, lichtechtheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen.

Online stoffen inspiratie voor uw caravan

Laat u op onze website inspireren en gebruik onze online tool eens om zelf bekleding voor uw caravan te kiezen en te bekijken. Er staat vast wel een opstelling bij die enigszins overeenkomt met het interieur van uw caravan. Met onze tool kunt u deze voorzien van de gekozen stoffen. Het resultaat kunt u voor uzelf printen en naar ons mailen. Wij nemen daarna contact op om uw wensen te bespreken.

Kussenvulling exact op maat laten maken

Onze gespecialiseerde stoffeerders adviseren u over de te gebruiken kussenvulling. Als één van de weinige stoffeerderijen beschikken wij over een eigen contourmachine waarmee wij de kussenvulling voor u exact op maat maken. Alle kussens in uw caravan zullen precies passen en daarmee netjes en perfect ogen.

Vraag een offerte aan of kom langs met uw caravan

U kunt uw caravan naar Veenendaal meenemen en uw wensen ter plekke verduidelijken. Maak gerust een afspraak. Maar u kunt ook via deze website een offerte aanvragen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw caravan uit de doeken te doen.