Caravankussens
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl

Stoffeerderij van Viegen Veenendaal: specialist in stofferen van caravans

Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn ervaren in het stofferen van caravans. Ons stoffeerwerk is van uitstekende kwaliteit. Stoffeerder caravan stoffeerderij.

We verhogen het comfort in uw caravan

We stofferen niet alleen uw kussens, maar kunnen ze ook voorzien van een nieuwe vulling. En exact op maat! Verbeter het interieur en comfort van uw caravan. Komt u gerust een langs in onze stoffeerderij in Veenendaal. Laat u inspireren door ons ruime aanbod aan geschikte stoffen en laat u adviseren over de optimale vulling voor kussens en matras. Uw nieuwe caravankussens kunnen we daarnaast aanvullen met bijpassende gordijnen en vloerbedekking.

Brede sortering stoffen en leer

We beschikken over een grote collectie stalen met uiteenlopende stoffen en diverse kwaliteiten leer. U vindt altijd een stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om dessin, duurzaamheid, lichtechtheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen.

Online stoffen voor uw caravan kiezen

Krijg inspiratie en gebruik onze online tool eens om zelf bekleding voor uw caravan te kiezen en te bekijken. Er staat vast wel een opstelling bij die enigszins overeenkomt met het interieur van uw caravan. Met onze tool kunt u deze voorzien van de gekozen stoffen. Het resultaat kunt u voor uzelf printen en naar ons mailen. We nemen daarna contact op om uw wensen te bespreken.

Kussenvulling exact op maat

Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken vulling. Als een van de weinige stoffeerderijen beschikken we over een eigen contourmachine waarmee we de kussenvulling exact op maat kunnen maken.

Vraag een offerte aan of kom langs met uw caravan

U kunt uw caravan naar Veenendaal meenemen en uw wensen ter plekke verduidelijken. Maak gerust een afspraak. Of vraag direct een offerte aan! We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw caravan uit de doeken te doen.