Caravankussens
Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 55 66 42
F  0318 55 69 39
E info@stoffeerderijvanviegen.nl
Caravankussens

Caravan interieur restylen

Net als in een huis, is het interieur van een caravan eens in de zoveel tijd toe aan vernieuwing. Het restylen van uw caravan interieur kan verschillende redenen hebben. Misschien vindt u het huidige interieur niet meer mooi, of is het huidige interieur wat ouderwets? Een andere reden kan zijn dat het interieur, zoals de caravankussens of het matras, versleten zijn. Hierdoor kan het comfort van de caravan omlaag zijn gegaan. Ook dan is uw caravan interieur toe aan vernieuwing, zodat de kussens weer lekker zitten en het matras weer lekker ligt.

Het volledige caravan interieur vernieuwen?

Zoals hierboven beschreven, zijn er verschillende onderdelen van het interieur in uw caravan die vervangen kunnen worden. Stoffeerderij van Viegen bespreekt graag uw wensen met u, zodat we kunnen bepalen welke veranderingen we gaan doorvoeren. Bij ons kunt u het volgende laten vernieuwen:

In principe kunt u bij ons dus terecht voor een volledige vernieuwing van uw caravan interieur.

Caravankussens op maat

Bij stoffeerderij van Viegen zorgen wij niet alleen voor een nieuwe look van uw kussens, door het herstofferen van de caravankussens. Wij kunnen de kussens ook voorzien van een nieuwe vulling, waardoor de kussens weer net zo lekker zitten en liggen als toen u de caravan kocht.

Het caravan interieur volledig naar uw smaak

Wat betreft het herstofferen van de kussens, deze kunnen wij volledig aanpassen aan uw wensen. Vindt u het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de caravankussens een lange levensduur hebben? Dan houden wij hier rekening mee bij het kiezen van het soort stof. Daarnaast kunt u gaan voor kussens die gemakkelijk schoon te maken zijn, of juist caravankussens die niet gemakkelijk schuiven of caravankussens die gemakkelijk op te bergen zijn. Dankzij onze grote collectie stoffen en soorten leer zijn er een heleboel mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Wij hebben voor elke smaak wel iets wils.

Het vullen vacaravan interieurn de kussens

Naast het herstofferen van de kussens, kunt u ook de vulling laten vervangen. Wij kunnen uw kussens precies op maat leveren. Stoffeerderij van Viegen heeft als enige in Nederland een eigen contour machine, dit is een speciale snijmachine. Een nieuwe vulling zorgt voor verbeterd zitcomfort in uw caravan.

Kom uw wensen bespreken

Bent u er zelf nog niet helemaal over uit wat u wilt met het interieur van de caravan? Maak gerust een afspraak en kom langs bij onze stoffeerderij in Veenendaal, met of zonder caravan. U kunt ook direct via de website een offerte aanvragen.